+(373) 699 333 09 info@pompedecalduramaxa.md Strada Uzinelor nr. 88, Chisinau

Ventiloconvectoare

VENTILOCONVECTOARE MAXA

ITALIA

Ventiloconvectoarele sunt unitati terminale ce functioneaza cu agent termic apa calda livrata de catre o pompa de caldura, centrala electrica/termica sau cazan pe lemne pentru incalzirea spatiilor sau cu apa racita livrata de catre o pompa de caldura sau chiller pentru racirea spatiilor.

Cu ajutorul unei singure unitati putem sa incalzim si sa racim aerul dintr-o incapere eliminand astfel “clasicele” calorifere si aparate de aer conditionat. Mai mult decat atat, avem posibilitatea sa introducem si aer proaspat in incapere cu ajutorul ventiloconvectoarelor.

Silentioase, compacte si cu o durata de viata indelungata ventiloconvectorele sunt solutii ideale pentru climatizarea spatiilor rezidentiale, comerciale si chiar si industriale. Toate echipamentele de tip ventiloconvector MAXA au fost fost special gandite pentru a putea obtine un randament termic foarte mare impreuna cu un cost de utilizare foarte mic. De aceea in gama noastra de ventiloconvectoare veti gasi ultimele tehnologii in ceea ce priveste obtinerii celei mai bune eficiente energetica.

Fie ca vorbim despre motoare centrifugale asincron sau Inverter, baterie simpla sau dubla pentru functionare in tandem in modurile racire si incalzire, baterii electrice suplimentare, casete de filtrare de inalta eficienta, sectiuni de aport de aer proaspat si camera de amestec aer, termostate si automatizari de ultima generatie, suntem siguri ca gamele noastre de ventiloconvectoare pot satisface orice cerinta.

Venitloconvector MAXA

In functie de tipul constructiv al ventiloconvectoarelor si de capacitatea de racire si incalzire a acestora putem sa va oferim urmatoarele tipuri de echipamente:

  • Ventiloconvectoare tip cabinet, carcasate, orizontale sau verticale, pentru montare pe pardoseala, la perete sau pe tavan, cu aspiratie frontala sau inferioara, cu puteri de racire cuprinse intre 1.5 kW si 11 kW (gamele VMI, VMF, OMP, OMI).
  • Ventiloconvectoare tip duct, necarcasate, orizontale sau verticale, pentru montare in tavanul fals sau in interiorul peretilor, cu aspiratie frontala sau inferioara, cu puteri de racire cuprinse intre 1.5 kW si 11 kW (gamele OIP, OII, VII, VIF).
  • Ventiloconvectoare tip mural, carcasate de perete, cu puteri de racire cuprinse intre 2.6 kW si 4.3 kW (gama MI).
  • Ventiloconvectoare tip caseta cu refulare pe 4 directii, carcasate, pentru instalare in tavanul fals, cu puteri pe racire cuprinse intre 2.3 kW si 6 kW (gama HCA).
  • Ventiloconvectoare tip duct, necarcasate, orizontale sau verticale, pentru montare in tavanul fals cu puteri cuprinse 6 kW si 68 kW.

Toate ventiloconvectoarele functioneaza in standard in mod racire si incalzire.

Toate modelele pot fi echipate cu 1 baterie suplimentara (sistem 4 tevi) pentru functionare in tandem in modurile de racire si incalzire (exceptie gama MI) cu agent termic sau pot fi echipate cu o rezistenta electrica suplimentara montata in interiorul unitatii.

 

Venitloconvector MAXA
Venitloconvector MAXA

Toate ventiloconvectoarele pot fi echipate cu vane cu 3 cai si servomotoare on/off sau Inverter pentru bateriile de racire si/sau incalzire.

Toate modelele pot fi echipate cu panouri de comanda incorporate sau de perete, telecomenzi sau alte module de comanda de ultima generatie putand fi integrate in orice sistem centralizat de gestiune si comanda.

 

Venitloconvector MAXA